Sandye's Cool Share

Nothing Works Better Than An Sandye.

Studentfest

Studentfest
Nu om ett halvt skolår är det min tur att ta studenten, och efter studenten följer självklart ett studentfest! Dock har jag ingen aning om hur man planerar en fest, alls. Så jag har tagit hjälp av en eventbyrå som hjälper mig med det. Vi har kommit fram till att jag ska ha ett tema och vi har redan hittat en lokal.

White party
Temat på min fest ska vara "white party" alla måste alltså komma helt vitklädda, från topp till tå. Det tycker jag är ett bra tema ändå. Alla har ju något vitt i sin garderob och temat känns också lyxigt! Man kan ha på sig en vit balklänning eller ett par vita slitna jeans med en vitt topp om man skulle vilja det, hur som helst så går det bra. 

Lokal
Vi har som sagt redan hittat en lokal. Det är en renoverad lada ute på ekerö. En jättefin mörkröd lada med stengrund, den är ljus och fin på insidan med högt i tak. Jag ska ha ett boho-chic tema på min fest så det ska bli så kul att inreda och pynta ladan. Vi ska sätta upp långa ljusslingor i taket dekorera med massa fina blommor osv. Det så mycket fram emot det, det ska bli kul! Det bästa är att inredningen kan vara hur färgglad som helst men bilderna kommer att bli bra ändå eftersom att alla kommer vara vitklädda. 

Lekar
Det vi funderar på nu är om man ska ha några lekar på en studentfest, eller om det blir för mycket barnkalas då? Jag tror att det kan bli för mycket barnkalas då, men däremot tror jag att det vore kul med någon typ av aktivitet, typ pingis eller någon fotboll som man kan lira med? Äsch vi får se hur vi gör med det, det kommer bli bra hur som helst vi ska ju fira att jag har överlevt skolan.